Wijkwebsite Schilderswijk Groningen
voor Kostverloren en de Schildersbuurt

  • Slider_01.jpg
  • Slider_02_Kostverloren.jpg
  • Slider_03.jpg
  • Slider_04_Kostverloren.jpg
  • Slider_05.jpg
  • Slider_06_Kostverloren.jpg

 Het Palet vernieuwdWees welkom op zaterdag 23 september!

In het vroege voorjaar zijn plannen gepresenteerd voor een vernieuwde herinrichting van het Palet, het groene binnenterrein dat toegankelijk is vanaf de Hofstede de Grootkade en de Taco Mesdagstraat. Alle feedback die door omwonenden is gegeven, is door architect verwerkt in het bijgestelde plan, zoals het aan de achterkant van deze flyer is afgedrukt. Als je er “in het veld” meer over wilt horen en meepraten, kom dan om 14 uur naar het Palet.

Een groep vrijwilligers werkt als schoffelploeg al enkele jaren regelmatig een uurtje aan het onderhoud van de bloementuin. We kunnen nog wel wat handjes gebruiken, vandaar dat je vanaf 15 uur welkom bent om kennis te maken èn direct mee te doen.

Wil je de goudbruine burger van je buurman eens proeven of ga je voor buurvrouw d’r frisse salade? De kansen en heerlijkheden liggen op zaterdag 23 september weer voor het opscheppen bij de traditionele buurtbarbecue in Het Palet.
Wij zorgen voor barbecues en houtskool, voor vuurkorven en hout, en voor tafels. Graag zelf een hapje en een drankje, borden, glazen en stoelen meenemen!

Graag tot de 23e!

Bram, Jaap, Annet, Taeke, Anja, Wijnand, Herma, Carin, Dik, Irena, Bernadette en Rico

 

P.S. Bij slecht weer (=regen) gaat het feest niet door
Contact: spreek een van ons aan of mail naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.