Wijkwebsite Schilderswijk Groningen
voor Kostverloren en de Schildersbuurt

  • Slider_01.jpg
  • Slider_02_Kostverloren.jpg
  • Slider_03.jpg
  • Slider_04_Kostverloren.jpg
  • Slider_05.jpg
  • Slider_06_Kostverloren.jpg

2E HANDS ETALAGEPOPPEN PASPOPPEN ETALAGEFIGUREN MANNEQUINS 32525245Eerstejaars mbo-studenten Verzorging en Maatschappelijke Zorg (VZ/MZ, niveau 3) van het Noorderpoortcollege willen we graag naast theoriekennis ook praktijkervaring op laten doen in de omgang met mensen. In het kader daarvan willen we graag in week 23 en week 24 mensen uitnodigen waarop de studenten kunnen oefenen met gespreksvoering.
 
 
 
Deze real life actors gaan op basis van een door Noorderpoort verstrekt script met de studenten in gesprek. De simulanten praten dus niet over hun eigen kwalen en/of gebreken (mogelijkheden) maar krijgen dus een ziektebeeld/casus aangereikt. Het is de bedoeling om een levensechte situatie te creëren waarbij de studenten in gesprek moeten met voor hen onbekende mensen.
 
Ze hebben het hele jaar al in theorie geoefend hoe het moet en ze kijken er naar uit om hun kennis in de praktijk te laten zien. Vanzelfsprekend is er begeleiding vanuit Noorderpoort aanwezig bij deze gesprekken.
 
 
Noorderpoort zoekt dus ‘echte mensen’ die als simulant met de studenten in gesprek gaan. Alle activiteiten vinden plaats aan de Verlengde Visserstraat 20. Aangezien de groepen niet even groot zijn, zijn er op woensdagmiddag 8 juni acht en op vrijdagmiddag 17 juni twaalf simulanten nodig. Dit ziet er als volgt uit:
 
Woensdag 8 juni van 13:30 tot 16:20 uur (graag aanwezig om 13:00 uur) - 8 simulanten
Vrijdag 17 juni van 13:30 tot 16:20 uur (graag aanwezig om 13:00 uur)     - 12 simulanten
 
Wanneer u/jij hier aan wilt werken, dan kunt u/jij zich aanmelden bij Sieger Rinzema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hier kunt u/jij ook terecht voor vragen en/of aanmerkingen.
 
Eventueel kan dit ook telefonisch via 06 - 25 68 10 29.