Wijkwebsite Schilderswijk Groningen
voor Kostverloren en de Schildersbuurt

  • Slider_01.jpg
  • Slider_02_Kostverloren.jpg
  • Slider_03.jpg
  • Slider_04_Kostverloren.jpg
  • Slider_05.jpg
  • Slider_06_Kostverloren.jpg

AlfaPostcodeRoosVlak voor de uiterste inschrijfdatum van de Alfa Postcoderoos willen we u een korte update geven van de stand van zaken rondom het project. Op dit moment zijn er al 266 zonnepanelen gereserveerd! En dat betekent dat het zonnedak gerealiseerd gaat worden. Goed nieuws dus! Indien u dit nog niet gedaan heeft: vergeet niet het intentieformulier in te leveren voor 1 maart.

Ga naar http://www.grunnegerpower.nl/projecten/alfa-postcoderoos/

 

 

TijdsplanningAlfaPostcodeRoos zonnepanelen
Aanmelden voor de Alfa Postcoderoos kan nog tot 1 maart: dat betekent dat u nog anderhalve week heeft om uw intentieverklaring op te sturen. In maart gaan we de coöperatie oprichten. Ook ontvangt u dan van ons een ledenverklaring waarmee u uw deelname vastlegt. Wanneer u geen klant bent van Grunneger Power - Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt u in maart nog overstappen.

Volgende bijeenkomst
Heeft u de volgende bijeenkomst al in de agenda gezet? Op dinsdag 8 maart en woensdag 16 maart organiseren we een informatiebijeenkomst voor iedereen die deelneemt. De info-avond vindt wederom plaats om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) op het Alfa-college aan de Admiraal de Ruyterlaan. In verband met de koffie en thee vragen wij u weer aan te melden voor deze avond. Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef in uw mail alstublieft aan op welke datum (8 maart of 16 maart) en met hoeveel personen u komt.

Meer weten of deelnemen aan dit project?
Bezoek de website: grunnegerpower.nl/alfa-postcoderoos. Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 050 82 00 492 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U bent met uw vragen ook altijd welkom in onze energiewinkel aan de Oude Boteringestraat 68!

Rozenactie
AlfaPostcodeRoos rozenOndertussen zijn we bezig nog meer buurtbewoners te informeren over het project. Afgelopen weekend deelden wij rozen uit op verschillende plaatsen in de stad Groningen. Dit deden we met een knipoog naar Valentijnsdag en natuurlijk: de Alfa PostcodeROOS. We hebben meer dan 70 rozen weggegeven en ook verschillende flyers uitgedeeld. Kent u nog mensen die geïnteresseerd zijn? Wij hebben flyers liggen op kantoor, met info over het project en een overzicht van de kosten, opbrengsten en terugverdientijd. Kom gerust langs om een stapeltje te halen voor buren, vrienden, etc.

Opening eerste postcoderoosproject van Noord-Nederland
Wist u al dat Grunneger Power het eerste postcoderoosproject van Noord-Nederland gerealiseerd heeft? We vertelden er eerder al over tijdens de info-bijeenkomsten, maar nu is het dan officieel: het ZonneDok in Lewenborg is in werking! Het gezamenlijke zonnedak is weliswaar wat kleiner dan de Alfa Postcoderoos, maar het principe is hetzelfde: 5 deelnemers profiteren dankzij de postcoderoosregeling van hun zelf opgewekte, groene energie. In totaal bestaat het zonnedak uit 26 panelen.