Wijkwebsite Schilderswijk Groningen
voor Kostverloren en de Schildersbuurt

  • Slider_01.jpg
  • Slider_02_Kostverloren.jpg
  • Slider_03.jpg
  • Slider_04_Kostverloren.jpg
  • Slider_05.jpg
  • Slider_06_Kostverloren.jpg

Gekleurd GrijsWilt U zingen, schilderen of toneelspelen of heeft U een kunstzinnige hobby van vroeger die U weer wilt oppakken? Dan is de actiemaand februari 2016 het moment voor U om daar een begin mee te maken. Kunstenaars, Musea, Koren etc. Er zijn meer dan 100 activiteiten die in Groningen worden aangeboden. Wilt U meer informatie? Zie de website www.gekleurdgrijs.nl
Ik kom graag bij U langs om kennis te maken en U hierover te vertellen.
Ik ben Ria Derlagen. U kunt mij bellen op 0623274467 of mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens! Vriendelijke groet, Ria
==================

Gekleurd Grijs

Gekleurd Grijs festivalDe actiemaand Gekleurd Grijs in Drenthe en Groningen is in februari gestart. Een actiemaand met vele activiteiten voor senioren en hun familieleden.

Culturele en kunstzinnige organisaties en kunstenaars uit Drenthe en Groningen organiseren de gehele maand rondleidingen, voorstellingen, workshops en exposities.

Wilt u kennismaken met kunst- en cultuuractiviteiten, zelf bezig zijn tijdens een workshop, een rondleiding volgen in een museum, een theatervoorstelling bezoeken of een middag naar de bioscoop? Tijdens de activiteiten van Gekleurd Grijs ontdekt u uw talenten, vinden ontmoetingen plaats en wordt er bovenal plezier gemaakt!

Klik hier voor het volledige programma.