Wijkwebsite Schilderswijk Groningen
voor Kostverloren en de Schildersbuurt

  • Slider_01.jpg
  • Slider_02_Kostverloren.jpg
  • Slider_03.jpg
  • Slider_04_Kostverloren.jpg
  • Slider_05.jpg
  • Slider_06_Kostverloren.jpg

MeetenEat website

Experience Groningen is een twee daags event georganiseerd door Erasmus Student Network Groningen in samenwerking met de gemeente Groningen. Het is de tweede editie van het event, wat op 11 en 12 maart 2016 plaatsvindt.

 

Kun je de tekst op het plaatje niet lezen, klik dan even op het plaatje en hij wordt vergroot

Experience Groningen leidt 500 internationale studenten rond in de stad en provincie, waarbij zij even uit de 'studentenbubbel' getrokken worden. Door deel te nemen aan verschillende activiteiten rondom de thema's cultuur, wetenschap en sport zullen de studenten een kant van Groningen verkennen die voor hen nieuw is, en geïntroduceerd worden met lokale 'stadjers', bedrijven en locaties.

Ik ben op zoek naar families in Groningen die het leuk zouden lijken om internationale studenten voor een avondje (11 maart) te hospiteren en een maaltijd voor te bereiden. Dit is de perfecte manier om meer over verschillende culturen te weten te komen en de studenten in te lichten over uw ervaringen van Groningen en de Nederlandse cultuur!

Het budget is hoogst waarschijnlijk 5 euro per student. Heeft u zelf interesse in deelname of kunt u mij helpen met de zoektocht naar enthousiaste stadjers?

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact met mij opnemen via dit email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar het nummer: 0628356988. Kijk voor meer informatie ook even op http://www.experiencegroningen.com/

Alvast hartelijke dank en vriendelijke groet, Merel Jansen